Dues dècades formant professionals

Índex

Aspasia Catalunya, una de les empreses de formació de referència, compleix 20 anys en què ha format a més de 60.000 persones

Dues dècades orientant i formant persones i professionals. Una xifra rodona que, sens dubte, no és gens fàcil d’assolir. Aquest número màgic és el que ha complert Aspasia Catalunya aquest mes de novembre. Pel camí, més de 60.000 persones formades4.200 accions formatives impartides i 289.000 hores de formació realitzades.

Una trajectòria plena d’èxits encara que també, de sacrificis i esforços que ha aconseguit situar aquesta empresa de formació com a referent a Catalunya. Vint anys al costat de les persones per acompanyar-les i ajudar-les a satisfer les necessitats formatives al llarg de tota la seva carrera professional. Per això compta actualment amb una plantilla mitjana de 16 treballadors i treballadores a oficines, així com més 60 persones que exerceixen tasques docents en els diferents cursos.

L’experiència és un dels principals avals d’Aspasia Catalunya com a referent al sector. El llarg recorregut li ha permès situar-se com una empresa molt ben valorada per a la gestió de formació per a l’ocupació destinada tant a persones treballadores com desocupades; plans de garantia juvenil ; formació per a persones més grans de 45 anys, formació per a empreses orientació professional .

Una altra dada que avala la bona feina de la companyia durant aquestes dues dècades és que supera el 60% d’inserció laboral en els cursos destinats a desocupats. És a dir, 3 de cada 5 persones que fan un curs per obrir-se noves portes al mercat laboral, ho aconsegueixen amb l’ajuda d’Aspasia Catalunya.

Curs a Barcelona

Projectes destacats

A més de àmplia i dilatada experiència en la realització de plans de formació per a l’ocupació per a persones treballadores i desocupades, Aspasia Catalunya participa en altres polítiques actives d’ocupació entre les quals destaquen projectes com:

Programa Mixt d’orientació i formació

Actualment, Aspasia Catalunya està desenvolupant el programa mixt d’orientació i formació promogut pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. Es pretén orientar i qualificar a més de 1000 persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) com a conseqüència de la suspensió total o parcial del seu contracte de treball, derivat de les mesures preventives i de contenció adoptades per a pal·liar la COVID-19.

Apps Factory

En els darrers anys, un projecte pel qual destaca i que diferencia veritablement Aspasia Catalunya de la resta de la competència és Apps Factory. Un programa que compta amb un fantàstic percentatge d’inserció laboral i que, any rere any, acompanya els joves per convertir-los en grans professionals del sector de les aplicacions mobile . Fins ara s’han celebrat 4 edicions d’aquest projecte i ja s’està treballant per fer la cinquena al llarg del proper any.

Presentación Apps Factory

Tecnòlogues i creatives

Predecessor d’Apps Factory, el projecte Innovadors promogut pel departament de treball per a la igualtat d’oportunitats Tecnòlogues i Creatives, va estar dirigit a dones joves amb l’objectiu d’impulsar-les i integrar-les laboralment al sector de les noves tecnologies. Aquest projecte realitzat entre el 2006 i el 2009, va comptar a les 4 edicions d’un gran nivell d’inserció dels seus participants, i va ser uns dels pioners cap a la integració de la dona en l’àmbit tecnològic.

Accions complementàries

Entre el 2006 i el 2009, va participar en el disseny d’accions complementàries de suport a la formació que gestiona el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya realitzant els estudis de recerca:

  • Diagnosi de la situació de la dona al sector de la publicitat, projecte innovador promogut.
  • Impacte de la formació Contínua de les TIC als professionals del sector de l’educació infantil.
  • Les arts gràfiques davant del repte tecnològic: noves necessitats formatives.
  • Dificultats d’accés a la formació en el col·lectiu d’autònoms i mesures compensatòries.

Tots aquests projectes consoliden a Aspasia Catalunya com a referent del sector per la gran capacitat d’adaptació a les necessitats de les persones i al mercat laboral, així com la situació econòmica del país.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Evaluación del potencial y plan de carrera profesional

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de plan de carrera profesional. Mejora tu CV y tus habilidades. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Online
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Técnicas administrativas básicas de oficina

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de técnicas administrativas para oficina. Mejora tu CV y tus competencias. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Aturats/des, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Anglès professional per a les activitats comercials

FORMACIÓ GRATUÏTA! Curs d’anglès per a comerç. Millora el teu CV. Entra i revisa el temari!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Aturats/des, Autònoms/es, Certificat de Professionalitat, Empleats/des, Persones en ERTE
Online, Semipresencial
Vitoria
Madrid
Oviedo
Aspasia Formació online