Curs a Barcelona

Aspasia Catalunya millora l’ocupabilitat de més de 340 persones desocupades

Recentment ha finalitzat l’execució del Programa de Formació d’Oferta a Àrees Prioritàries subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i ja han trobat feina més del 35% dels participants

Grup Aspasia continua formant persones i reciclant professionals. En aquesta ocasió ha estat la seu de Catalunya la que ha finalitzat l’execució d’un pla formatiu gràcies al qual més de 340 persones desocupades han aconseguit millorar el seu nivell d’ocupabilitat. Es tracta del Programa de Formació d’Oferta a Àrees Prioritàries (FOAP) subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

S’ha disposat d’un pressupost de 361.454 euros per a la realització de més de 3772 hores de formació i 600 hores de pràctiques a l’empresa que han permès als participants del projecte adquirir noves competències que els obriran noves oportunitats al mercat laboral.

Les formacions que s’han desenvolupat dins del marc d’aquest projecte han estat les següents:

–        3 itineraris formatius del Certificat de Professionalitat de Gestió de trucades de Teleassistència.

–        3 itineraris formatius de Certificat de Professionalitat de Gestió de Màrqueting i Comunicació

–        1 acció formativa de l’especialitat anglès B1

–        1 acció formativa de l’especialitat d’anglès B2

–        2 accions formatives de l’especialitat de Formació en competències personals per a l’ocupació.

Un conjunt de cursos gràcies als quals els alumnes i les alumnes participants han millorat el seu currículum per enfrontar-se de nou a la recerca de feina. En concret, més del 35% de les persones que han participat en algunes de les formacions ja han tornat a trobar un lloc de treball. A més, el 69% de les persones que han realitzat alguna formació relacionada amb idiomes, s’han presentat a un examen oficial obtenint el certificat que acredita el nivell d’aquesta competència.

La col·laboració i la implicació de l’entramat empresarial de Catalunya també ha estat clau per a la bona marxa d’aquest projecte. En total han estat 21 les empreses que han acollit en pràctiques les persones participants. Tot això ha fet que la valoració general de l’execució del programa per part de l’alumnat hagi estat de 3,7 punts sobre 4. Una dada que demostra l’èxit del treball realitzat per Aspasia Catalunya i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Chat club

Club de conversación en inglés para adultos con un nivel similar en aula virtual.

Preu 55 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Aula Virtual
Badajoz
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Good Morning

Curso de inglés para adultos en las modalidades de aula virtual y online.

Preu 75 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Aula Virtual, Online
Badajoz
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Gestión del marketing 2.0

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de gestión del marketing. Mejora tu CV y tus habilidades. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial