Curso en Barcelona

El Grup Aspasia reciclarà més de 1.500 persones treballadores a Catalunya

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya resol la convocatòria per a persones treballadores en actiu en què la nostra entitat ha estat adjudicatària per al desenvolupament de més de 100 accions formatives

Més de 1.500 treballadors i treballadores es formaran a Aspasia Catalunya aquest 2022. L’empresa es prepara per a la impartició de més de 100 accions formatives que permetin a les persones ocupades de la comunitat reciclar-se com a professionals. En total 768.238,80€ que el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya posarà a les mans de l’empresa formativa per millorar el nivell d’ocupabilitat dels ciutadans i ciutadanes.

El programa està promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i s’executarà al llarg del 2022. Més d’un miler i mig de persones podran millorar el nivell d’ocupabilitat i les habilitats professionals mitjançant cursos que s’impartiran en modalitat teleformació, presencial i aula virtual. Precisament la flexibilitat i les facilitats per accedir a la formació són dos dels principals objectius amb què s’ha dissenyat aquest nou pla formatiu. La intenció és que totes aquelles persones que vulguin formar-se tinguin opcions reals de fer el curs que necessitin.

Així mateix, la varietat en la temàtica de les accions formatives serà un altre dels punts forts de la convocatòria. Dins de les més de 100 accions formatives que impartirà Aspasia Catalunya hi haurà tants cursos transversals als quals podrà accedir qualsevol persona empleada, sigui quin sigui el lloc de treball que ocupi; com a cursos sectorials, més especialitzats en habilitats concretes i enfocats a la millora professional dels treballadors i treballadores del sector sobre el qual tracti la formació.

L'experiència com a aval

L’execució d’aquest pla no agafarà per sorpresa la plantilla de treballadors i treballadores que composen Aspasia Catalunya. Recentment l’empresa ha complert 20 anys en què ha format més de 60.000 persones i ha desenvolupat prop de 4.500 accions formatives. En total, gairebé 300.000 hores de formació gràcies a les quals multitud de persones, tant ocupades com en situació d’atur, han aconseguit millorar el seu currículum i obrir noves portes a l’horitzó laboral.

Aquestes xifres auguren que el projecte que es desenvoluparà durant el 2022, sens dubte, sigui un èxit. Des d’Aspasia Catalunya ja ho tenim tot disposat perquè l’oferta formativa promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya sigui de la màxima qualitat i permeti que les més de 1.500 persones que passin per les nostres aules puguin complir els seus objectius professionals.

Pots conèixer tota l’oferta formativa d’aquest projecte al nostre cercador de cursos https://grupoaspasia.com/es/nuestros-cursos/ . També podeu ampliar aquesta informació a través del telèfon 932452922 o el correu electrònic qualificacio@grupoaspasia.com.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

(SSCG0109) – Certificado de Profesionalidad en Inserción laboral de personas con discapacidad

¡¡¡GRATIS!!! Curso de inserción laboral de personas con discapacidad. ¿A qué estás esperando? ¡Entra y reserva ya tu plaza!
Curs Subvencionat

Certificat oficial

Qualsevol sector laboral
Certificat de Professionalitat, Aturats/des
Presencial
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

100% online

Curso de inglés online adaptado al nivel y ritmo personal.

Preu 250 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Online
Badajoz
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Liderazgo y dirección de organizaciones

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de liderazgo de organizaciones. Mejora tu CV y tus habilidades profesionales. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Online
Madrid
Madrid
Liderazgo y dirección de organizaciones