Ajuts del SOC per a la contrataciò de persones

Aspasia Catalunya treballa per a la inserció laboral de persones aturades de més de 30 anys

Aspasia Catalunya, entitat pertanyent al Grup Aspasia, amb seu a Barcelona participa en el projecte promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya per a la inserció persones aturades de més de 30 anys. Aquest projecte, que promou el foment de l’ocupació i la contractació s’emmarca a la convocatòria de Contractació laboral de persones de 30 anys i més (SOC-CONT30IMES). L’objectiu d’aquest projecte és subvencionar la contractació laboral de persones aturades de 30 anys i més per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat; i, en particular, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat. L’entitat educativa amb seu al carrer Doctor Santponç i al carrer Segre de Barcelona, ​​col·labora per aconseguir la meta proposada mitjançant la contractació de tres dones treballadores que superen la data marcada a la convocatòria de 30 anys d’edat. Aquesta contractació s’ha produït segons les condicions establertes a l’Ordre EMT/214/2021. L´actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Altres projectes

La col·laboració per a l’ocupabilitat de persones de més de 30 anys no és l’únic projecte en què recentment s’ha embarcat Aspasia Catalunya. En aquests moments l’entitat catalana té en marxa dos projectes més. Així també col·labora en l’ocupabilitat de joves en pràctiques en un altre projecte promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya així com en el desenvolupament d’un programa de formació professional ocupacional dual. Al primer dels projectes l’entitat catalana ha incorporat 4 joves a la seva plantilla mentre que a través del projecte de formació dual ocupacional en què participarà es pretén facilitar l’accés a l’ocupació a més de 1.000 joves catalans en situació d’atur amb un rang d’edat comprès entre els 16 i els 29 anys.
Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

No hi ha cursos relacionats en aquest moment