Aspasia Catalunya segueix creixent a Barcelona

La delegació catalana de Grup Aspasia incorpora l’empresa Aula Activa a les seves files

Grup Aspasia continua creixent. L’entitat educativa, una de les més importants del sector a Espanya, segueix fent passos endavant per poder estar al costat i satisfer les necessitats formatives de la societat i empresa a Catalunya. Recentment, ha incorporat a les seves files a l’entitat d’Aula Activa.. Amb aquesta nova seu, ja seran 3 amb les que compta Aspasia Catalunya a Barcelona.

Aula Activa

Aula Activa és una consultora especialitzada en formació ocupacional i contínua amb més de 20 anys d’experiència que compta amb un equip tècnic qualificat per a la sol·licitud, elaboració, impartició i gestió integral de plans de formació i projectes d’investigació de suport a la formació.

L’entitat recentment adherida a Grup Aspasia, està especialitzada mitjançant cursos amb certificacions oficials en formació ocupacional, formació per a empreses i orientació professional.

Els objectius d’Aula Activa sempre han vetllat per millorar l’ocupació dels usuaris que passen per les seves aules, així com mantenir-se a l’avantguarda del sector i disposar d’una oferta formativa adaptada a les necessitats i demanda del mercat laboral actual.

L'acord

Així, Aspasia Catalunya incorpora una empresa totalment afí i que treballa en la mateixa línia que la delegació catalana de Grup Aspasia. Amb aquest acord, s’enforteix el múscul de l’entitat educativa de referència a Espanya i es pretén arribar a més persones i sectors en la societat catalana que tingui algun tipus de necessitat formativa. L’acord entre les dues entitats enfortirà el sector de la formació a Catalunya.

En paraules pròpies de la directora d’Aspasia Catalunya, Marta Maxé, “amb aquest acord continuem avançant per oferir una formació de qualitat al màxim nombre de persones possibles” . En la mateixa línia, va assegurar que l’objectiu d’Aspasia a Barcelona és “continuar creixent i esforçant-se per aportar a totes aquelles persones que ho necessitin: la possibilitat per formar-se, millorar el seu nivell d’ocupació i continuar sent competitives en un mercat laboral cada vegada més canviant”.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Preparación a los exámenes oficiales de inglés Pearson English International Certificate

Curso enfocado a preparación para Pearson English International Certificate.

Preu 80 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Aula Virtual
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Orientació laboral i promoció de la qualitat en la formació professional per a l’ocupació

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA! Curs d’orientació laboral. Millora el teu CV i la teva competitivitat en el mercat laboral. Revisa el…
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Aturats/des, Autònoms/es, Certificat de Professionalitat, Empleats/des, Persones en ERTE
Online
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

100% online

Curso de inglés online adaptado al nivel y ritmo personal.

Preu 250 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Online
Badajoz