L’Ajuntament de Barcelona promou una fira de treball nova amb l’objectiu de reactivar l’emprenedoria, els negocis i les oportunitats laborals

Aspasia Catalunya participarà al BCN Talent, un esdeveniment que comptarà amb més de 300 ponents i 120 conferències

Índex de continguts

BCN Talent. Una fira organitzada per Barcelona Activa, BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació on el principal objectiu és reactivar l’emprenedoria, els negocis i les oportunitats laborals a la ciutat comtal. L’esdeveniment es celebrarà des del proper 2 de novembre fins al dia 11 del mateix mes al recinte Montjuïc – Barcelona de la Fira de Barcelona. L’esdeveniment posa el focus en la innovació i el talent com a motors de transformació i garantia de futur per generar activitat econòmica i ocupació.

BCN Talent es composa de dos esdeveniments amb l’actitud emprenedora i el talent com a nexe d’unió. Durant el mateix es realitzaran més de 120 conferències en què participaran 300 ponents de la màxima categoria. Entre les personalitats més destacades que es passaran per la Fira de Barcelona estan: Samanta Villar, periodista; Alfons Cornella, Fundador d’Infonomia i Institut of Next; Aranaud de la Tour, CEO de Hello Tomorrow Deep Tech Summit; Gema Fillol, experta en màrqueting o Clara Navarro, Cofundadora i Directora de la Fundació Ship2B, entre moltes altres importants personalitats.

Què fer al Saló de l’Ocupació?

Com a colofó ​​al BCN Talent, del 9 a l’11 de novembre, se celebrarà de manera conjunta el Saló Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació.

El Saló de l’Ocupació oferirà continguts i propostes per a totes les persones que cerquin feina o aquelles que vulguin reorientar la seva trajectòria professional. A la fira, les persones assistents podran informar-se, assessorar-se i trobar fórmules d’autoocupació emprenent projectes propis. A més, també podran descobrir oficis i explorar noves oportunitats per aconseguir un lloc de treball. Finalment, podran contactar amb empreses i entitats que vulguin incorporar personal a les organitzacions.

Entre les activitats que s’estan preparant hi haurà xerrades, conferències, tallers i demostracions per preparar el currículum i afrontar amb les màximes garanties un procés de selecció de personal. A més, el saló comptarà amb espais on s’analitzarà el perfil laboral dels visitants i se’ls oferirà orientació personalitzada així com llocs per a l’assessorament sobre drets i deures laborals o sobre quins són els perfils professionals amb més demanda.

Alhora, hi haurà tracks sectorials-monogràfics sobre sectors estratègics a la ciutat de Barcelona- que generen ocupació de qualitat per donar a conèixer als visitants les tendències i oportunitats professionals dels perfils més demandats. En aquest apartat de l’esdeveniment es pretén generar debat i networking entre les empreses i les persones que visitin la Fira.

Participació d’Aspasia Catalunya

Un any més, Aspasia Catalunya participarà activament al Saló de l’Ocupació mitjançant un estand propi on informarà i assessorarà dels diferents projectes subvencionats que posa a disposició dels usuaris: itineraris formatius, servei d’orientació, pràctiques en empreses i borsa de treball , entre altres.

A més, el dia 10 de novembre a les 13 hores a l’Espai Re-descobreix el teu futur organitzarà el taller: QUIZ SHOW: QUIN FUTUR m’espera? Una activitat adreçada a persones interessades en el desenvolupament professional dins del sector de les TIC. S’hi informarà a les persones participants sobre professions relacionades amb el disseny gràfic, la comunicació, el màrqueting, el món Mobile, el desenvolupament web, els videojocs, etc. i se’ls orientarà sobre quina s’adequa més a les seves característiques en funció de les seves competències personals.

Mitjançant un joc de preguntes ràpides s’identificaran les competències de cada participant relacionades amb cada ocupació del sector. El tipus d’ocupació per a la qual s’hagin identificat més competències personals serà el més adequat per a cada persona que decideixi experimentar en aquest taller.

En acabar, Aspasia Catalunya oferirà un llistat complet amb les competències professionals que es requereixen per a cada tipus de professió perquè els participants al taller sàpiguen quins han de treballar i com fer-ho.

Si vols visitar el Saló de l’Ocupació i participar de totes les seves activitats, pots aconseguir el teu passi gratuït a la següent adreça web:

https://registration.firabarcelona.com/#/tickets/selection-list.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Técnicas para hablar en público

¡¡GRATIS!! Curso de técnicas para hablar en público. Si tienes pánico a hablar en público, no puedes pasar de largo….
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Manicura

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de manicura. Mejora tu CV y aumenta tus capacidades. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Burgos
Soria
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Gestión de la cadena logística y aprovisionamiento

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de Gestión de la cadena logística y aprovisionamiento. No te lo puedes perder. ¡Entra y revisa el…
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Aturats/des
Presencial