Fachada Aspasia Cataluña

La Formació Dual garanteix l’ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona el programa de Formació DUAL que realitza el Grup Aspasia per al desenvolupament d’un call center amb la contractació de 14 joves a Barcelona

Índex

La Formació Dual està cada cop més de moda. I no és per menys, ja que aquest revolucionari model vincula alhora la necessitat de formar joves i dóna resposta als requeriments de les empreses. S’aposta per qualificar els joves mitjançant un instrument contractual que és el contracte de formació i aprenentatge alhora que rebran una formació de Certificat de Professionalitat, i disposaran d’un acompanyament a totes les fases del projecte tant per als “aprenents” com per a les empreses.

D’aquesta manera, s’impulsa els col·lectius amb necessitats especials com són els joves perquè puguin sostenir els seus processos formatius a mitjà i llarg termini, sortint de la precarietat en què sovint es troben immersos, alhora que s’involucra en els sectors empresarials generadors d’ocupació en la qualificació dels seus futurs treballadors i treballadores.

En aquest marc, la delegació del Grup Aspasia a Catalunya desenvoluparà un programa de Formació Dual subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el qual es construirà un servei de call center a Barcelona. En total es contractarà i formarà un total de 14 persones per al desenvolupament de la iniciativa.

Treball i formació

Així, les persones que participin en aquest projecte cursaran el certificat de professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals alhora que tindran un contracte de treball remunerat per exercir funcions com a teleoperadors/es . Aquest contracte alternarà el treball efectiu a l’empresa amb la realització de 390 hores de formació, aconseguit un certificat de professionalitat que els servirà per demostrar les competències i augmentar el nivell d’ocupabilitat.

Les tasques com a teleoperadors/es consistiran a rebre i emetre trucades telefòniques i telemàtiques de clients o usuaris, atenent en les demandes d’informació, aplicant els protocols de l’organització i utilitzant els equips de telefonia disponibles. A més, han d’actualitzar i extreure diferents tipologies d’informació utilitzant aplicacions informàtiques de base de dades per mostrar, consultar i actualitzar la informació emmagatzemada. Finalment, hauran de fer operacions de suport administratiu com ara el registre de documents comercials i administratius seguint les instruccions rebudes a través d’aplicacions informàtiques.

Inici del projecte

L´objectiu d´aquesta iniciativa és contractar 14 joves menors de 30 anys en situació d´atur i amb un nivell formatiu baix, que gaudiran d´un contracte d´aprenentatge per una durada d´1 any alhora que fan la seva tasca formativa.

La data fixada per a l’inici d’aquest projecte és el proper 9 de març.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa poden enviar la seva sol·licitud d’inscripció a través de la següent pàgina web: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06011855

O posar-se en contacte amb el nostre centre en el telèfon 93 245 29 22.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Planes de igualdad. Los beneficios de la igualdad en la empresa

¡APLICA LA IGUALDAD EN TU EMPRESA! Aprende los beneficios de implementar planes de igualdad. ¡Inscríbete ahora!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Bilbao
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Excel avanzado y Power BI

¡¡GRATIS!! Curso de Excel avanzado y Power BI. ¿Vas a dejar pasar esta oportunidad? Consigue ya tu plaza y amplía…
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Aturats/des, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Problemas de conducta y su resolución en centros educativos

Domina la gestión de problemas de conducta en el ámbito educativo. Este curso te proporcionará las habilidades y estrategias necesarias…
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Aturats/des
Presencial
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Personalización de Cookies
Privacidad