Fachada Aspasia Cataluña

La Formació Dual garanteix l’ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona el programa de Formació DUAL que realitza el Grup Aspasia per al desenvolupament d’un call center amb la contractació de 14 joves a Barcelona

Índex

La Formació Dual està cada cop més de moda. I no és per menys, ja que aquest revolucionari model vincula alhora la necessitat de formar joves i dóna resposta als requeriments de les empreses. S’aposta per qualificar els joves mitjançant un instrument contractual que és el contracte de formació i aprenentatge alhora que rebran una formació de Certificat de Professionalitat, i disposaran d’un acompanyament a totes les fases del projecte tant per als “aprenents” com per a les empreses.

D’aquesta manera, s’impulsa els col·lectius amb necessitats especials com són els joves perquè puguin sostenir els seus processos formatius a mitjà i llarg termini, sortint de la precarietat en què sovint es troben immersos, alhora que s’involucra en els sectors empresarials generadors d’ocupació en la qualificació dels seus futurs treballadors i treballadores.

En aquest marc, la delegació del Grup Aspasia a Catalunya desenvoluparà un programa de Formació Dual subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el qual es construirà un servei de call center a Barcelona. En total es contractarà i formarà un total de 14 persones per al desenvolupament de la iniciativa.

Treball i formació

Així, les persones que participin en aquest projecte cursaran el certificat de professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals alhora que tindran un contracte de treball remunerat per exercir funcions com a teleoperadors/es . Aquest contracte alternarà el treball efectiu a l’empresa amb la realització de 390 hores de formació, aconseguit un certificat de professionalitat que els servirà per demostrar les competències i augmentar el nivell d’ocupabilitat.

Les tasques com a teleoperadors/es consistiran a rebre i emetre trucades telefòniques i telemàtiques de clients o usuaris, atenent en les demandes d’informació, aplicant els protocols de l’organització i utilitzant els equips de telefonia disponibles. A més, han d’actualitzar i extreure diferents tipologies d’informació utilitzant aplicacions informàtiques de base de dades per mostrar, consultar i actualitzar la informació emmagatzemada. Finalment, hauran de fer operacions de suport administratiu com ara el registre de documents comercials i administratius seguint les instruccions rebudes a través d’aplicacions informàtiques.

Inici del projecte

L´objectiu d´aquesta iniciativa és contractar 14 joves menors de 30 anys en situació d´atur i amb un nivell formatiu baix, que gaudiran d´un contracte d´aprenentatge per una durada d´1 any alhora que fan la seva tasca formativa.

La data fixada per a l’inici d’aquest projecte és el proper 9 de març.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa poden enviar la seva sol·licitud d’inscripció a través de la següent pàgina web: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06011855

O posar-se en contacte amb el nostre centre en el telèfon 93 245 29 22.

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Normativa infraestructuras alta tensión

¡¡GRATIS!! Curso sobre la normativa de las infraestructuras de alta tensión. ¿Vas a dejar pasar esta oportunidad? Entra y descubre…
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Online
RJA Formación Presencial S.L.
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Programación de sistemas informáticos

¡¡¡GRATIS!!! Curso de programación de sistemas informáticos. Consigue el empleo de tus sueños. ¡Echa un vistazo e inscríbete!
Curs Subvencionat

Certificat oficial

Qualsevol sector laboral
Aturats/des
Presencial
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Técnicas creativas avanzadas en fotografía digital

¡FORMACIÓN GRATUITA! Curso de Técnicas creativas avanzadas en fotografía digital. Mejora tu CV. ¡Entra y revisa el temario!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Autònoms/es, Empleats/des, Persones en ERTE
Presencial
Valladolid
Valladolid
Valladolid
Valladolid
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Personalización de Cookies
Privacidad