Més de 3.000 persones milloren el nivell d'ocupabilitat a Catalunya

Més de 3.000 persones milloren el nivell d’ocupabilitat a Catalunya

Durant els darrers dies Aspasia Catalunya ha finalitzat diversos plans formatius destinats al reciclatge professional de treballadors i treballadores ocupades
També s’ha realitzat un projecte destinat a persones aturades

Més de 3.000 persones han finalitzat recentment la formació a les aules d’Aspasia Catalunya. La filial del Grup Aspasia a Barcelona ha finalitzat l’execució de tres plans formatius. Dos destinats al reciclatge professional de persones treballadores ocupades mentre que l’altre estava destinat a persones en situació d’atur.

Els cursos que han permès el reciclatge dels treballadors i treballadores de Catalunya han estat finançats pel Consorci de Formació de Catalunya i els fons REACT-UE respectivament. Al pla formatiu comptava amb la col·laboració del Consorci s’han realitzat 116 accions formatives impartides en les modalitats de teleformació, presencial i aula virtual. Així, 2.985 alumnes s’han beneficiat de les més de 5.500 hores de formació que els han permès millorar el nivell d’ocupabilitat.

D’altra banda, el pla subvencionat amb fons REACT.UE ha permès la formació de 377 persones que han estat repartides en 16 accions formatives que s’han realitzat en modalitat teleformació. Aquest projecte ha tingut un total de 490 hores de formació.

En total, més de 3.000 barcelonins i barcelonines que han augmentat el nivell d’ocupabilitat gràcies a aquests plans formatius. Sens dubte, la millor manera per donar un impuls a les seves carreres professionals i poder optar a millores salarials o ascensos dins de les seves empreses.

Cursos per a aturats

En una altra línia, Aspasia Catalunya també ha finalitzat aquests darrers dies un altre pla formatiu, aquesta vegada, destinat a persones en situació d’atur. Els cursos realitzats han permès que dones aturades residents a municipis de 30.000 habitants hagin augmentat les possibilitats d’accés al mercat laboral. L’objectiu d’aquest projecte ha estat millorar les habilitats digitals de les persones participants per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural així com reduir la bretxa de gènere.

En el marc d’aquesta iniciativa s’han realitzat tres accions formatives amb un total de 120 hores de formació en modalitat teleformació. Les dones que s’han beneficiat del projecte han estat un total de 90. Finalment el grau de satisfacció mostrat per les participants del curs ha estat de 3,6 sobre 4. Una dada que demostra la importància d’aquest tipus de programes formatius que incentiven el desenvolupament a l’àmbit rural i la lluita contra la desigualtat de gènere.

Durant aquest inici del 2023 Aspasia Catalunya continuarà la seva feina en aquesta línia amb una segona convocatòria. En aquest cas, la modalitat en què es desenvoluparà el projecte serà d’aula virtual. S’impartiran 6 accions formatives amb un total de 240 hores de formació. L’objectiu és que 90 dones millorin les seves competències i habilitats digitals per augmentar les seves possibilitats de trobar feina al món rural.

Últims articles
Temes del nostre blog

Cursos relacionats

Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Anglès professional per a les activitats comercials

FORMACIÓ GRATUÏTA! Curs d’anglès per a comerç. Millora el teu CV. Entra i revisa el temari!
Curs Subvencionat
Qualsevol sector laboral
Aturats/des, Autònoms/es, Certificat de Professionalitat, Empleats/des, Persones en ERTE
Online, Semipresencial
Vitoria
Madrid
Oviedo
Aspasia Formació online
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Preparación a los exámenes oficiales de inglés Pearson English International Certificate

Curso enfocado a preparación para Pearson English International Certificate.

Preu 80 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Aula Virtual
Formación gratuita en %%tb-image-alt-text%%

Face to Face

Curso de inglés genérico para adultos en modalidad de aula virtual.

Preu 80 €

Qualsevol sector laboral
Tots/es
Aula Virtual
Badajoz